Hjem Tilbageblik Kriminalitet i Danmark igennem tiden Bogliste Opskrifter

Erhvervsdrivende, deres ansatte og andre personligheder

Artikler og Nyheder Links Kommer senere Lokalhistorie Erindringer Diverse
 
Tilbage til Opskrifter

Æble og Kanel Kage

En Stor Bradepande

Ingredienser:
250 g Blødt smør eller Margarine
250 g Sukker
4 Æg
2 1/2 dl Mælk
350 g Mel
2 tsk Vanillesukker
2 stk Bagepulver
2 Spsk Kanel
4 Spsk Sukker
750 g Skrællede og skåret i både ( ca. 8 Stk)

 

Fremgangsmåde

Sukkeret røres med det bløde fedtstof og æggene piskes i et ad gangen. 
Vanillesukker og bagepulver blandes i melet. Hvorefter mel og mælk piskes i til dejen lidt på skift, til dejen lind og glat. 

Kanel og sukker blandes i en skål.
Æblebådene vendes i kanelsukkeret og lægges ned i dejen - hver enkelt båd presses godt ned i dejen. 

Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader i 30 – 35 minutter

Kagen smager rigtig dejligt med lidt creme fraiche ovenpå.

 



     



                                    Tilbage