Hjem Tilbageblik Kriminalitet i Danmark igennem tiden Bogliste Opskrifter

Erhvervsdrivende, deres ansatte og andre personligheder

Artikler og Nyheder Links Kommer senere Lokalhistorie Erindringer Diverse
 
Tilbage til Opskrifter
CHOKOLADEKAGE
Ingredienser:
75 g Margarine
300 g Sukker
2 Æg
300 g Mel
50 g Kakao
1 tsk Natron
1 tsk Vaniliesukker
2 dl. Kærnemælk. (alm. Mælk kan også bruges)
Pynt
Revent Chokolade
Glasur
200 g Flormelis
2 Spsk. Kogende Vand


Margarinen blødsøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse,
hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.

De tørre ingredienser blandes sammen med melet og sigtes i,
og røres sammen med kærnemælken.
Det hele røres til en ensartet masse.

Dejen hældes i en smurt bradepande. (ca. 25 - 30 cm)
Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader i ca. 25 min

Efter afkøling glasseres den med glasuren og drysses med reven Chokolade.


Tilbage