Hjem Tilbageblik Kriminalitet i Danmark igennem tiden Bogliste Opskrifter

Erhvervsdrivende, deres ansatte og andre personligheder

Artikler og Nyheder Links Kommer senere Lokalhistorie Erindringer Diverse
 
Tilbage til Opskrifter
KANELKAGE
Ingredienser:
125 g smeltet margarine
400 g sukker
½ l kærnemælk
4 tsk kanel
2 tsk natron
400 g mel
Glasur
50 g margarine
250 g flormelis
2 tsk vanilie
4 spsk varm stærk kaffe
1 spsk kakao

Margarine og sukker røres grundigt sammen og kærnemælken røres i.
Bland melet med natron og kanel og sigt det i dejen og rør den grundigt.
Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir og bag den ved 200 grader
i ca. 30 min - 40 min.

Glasuren smeltes sammen i en gryde til sukkeret er smeltet og den er tynd.

Kagen afkøles og den varme glasur hældes over.
Tilbage